Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2012 15:56 - SS433 - мозъкът на матрица, контролираща Земята?
Автор: astromarsianka Категория: Други   
Прочетен: 2345 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Свръхсекретна ултрамодерна апаратура ще бъде доставена след няколко месеца на Международната космическа станция. Тя трябва да осъществи контакт с мистериозия вселенски обект SS433. Учени предплагат, че  SS433 е мозък на Матрицата, контролираща живота на Земята и други планети.

image

От Международната космическа станция ще бъдат изпратени сигнали към загадъчния обект SS433.

Преди няколко десетилетия американски астрономи откриха уникален обект в съзвездието Водолей. Той е отдалечен на 11 000 светлинни години от Земята и се държи по много странно: движи се със скорост 25 000 км/сек едновременно в две противоположни посоки. С други думи,

 

хем се приближава към планетата ни, хем се отдалечава от нея

 

С течение на времето славата на SS433 - екзотичното космическо тяло фигурира в звездните под това наименование - не помръкна, изненадите, които то поднесе на астрономите, нямат чет.

През август 1996 г. френски и канадски астрономи и геофизици, които проучваха явления, протичащи в земното ядро, установиха поразителен факт: от повърхността на планетата ни към центъра й се извиват канали с ширина няколко сантиметра. По тези канали

 

минава електромагнитен лъч

 

генериран в ядрото на Земята и се насочва към определен район на Галактиката. Според изследователите въпросният лъч пресича орбитата на Фобос (по-голямия от двата спътника на Марс), а информацията, съдържаща се в него, е предназначена за извънземни, чиято база навярно е на този сателит.

Наскоро японски учени прихванаха аналогичен лъч от Фобос към SS433. Те смятат, че някой или нещо, намиращ(о) се на сателита, общува с някого (нещо), разположен(о) на странния обект. Внимание: в близкото и далечно минало доста руски и американски сонди

 

 изчезнаха близо до Фобос

 

Специалисти с по-развинтена фантазия допускат, че са "взети назаем" от извънземни, базирани на спътника и свързани по някакъв начин с обекта SS433.

В началото на 2001 руски и американски астрономи взривиха поредната научна бомба: откриха Матрица, която вероятно контролира всички процеси в Слънчевата система. Според изследователите тя представлява космическо образувание, наподобяващо октопод, което се състои от

 

необикновена материя

 

Свръхчувствителната електронна апаратура, засякла мистериозния "октопод", сочи, че "мозъкът" му (зоната, откъдето изтича и се влива информация с неизяснен засега характер) е разположен в съзвездието Водолей - тъкмо там, където е SS433.

"Октоподът" навярно се храни с енергия от Вселената и от време на време "пуска пипала" към определена планета от Слънчевото семейство. Реакциите му на събитията, случващи се на наблюдаваното място, са под формата на електромагнитни вълни.

Откривателите на Матрицата уверяват, че преди време тя

 

предусетила наводнение в Индия

 

и земетресение в Чили. И предупредила земните жители за предстоящите бедствия чрез серия високочестотни импулси. Свидетел на бурните й "емоции" е американската сонда "Вояджър-2" - нейната антена доловила "репликата" на "октопода". Матрицата реагирала и на земни трусове в Турция - свила се за броени секунди, излъчила електромагнитен импулс - нейният SOS! - и впоследствие възстановила формата и размерите си.

Изследователите смятат, че тя има пръст в

 

изчезването на сондите "Фобос-1" и "Фобос-2"

 

през 1989 г. по трасето към едноименния спътник на Марс. Руските учени, създали тези сонди, бяха изпипали нещата ювелирно, в космическите апарати имаше уреди последен писък на техниката, но в даден момент някой или нещо  ги "забърса" с един замах.

На тайнствения "октопод" се приписва и странното "побутване" на американските сонди "Пайъниър-10" и "Пайъниър-11", движещи се в периферията на Слънчевата система, след което

 

те се отклониха леко от траекториите си

 

Генерал Алексей Соколов, работил дълги години в легендарната Секция по приложни проблеми (секретно поделение на руското Министерство на отбраната), съобщи на пресконференция, че е участвал в разследвания на 22 инцидента с увиснали над военни бази неидентифицирани летящи обекти. "Според фотографиите и разказите на очевидци НЛО-та оглеждали безшумно интересуващите ги съоръжения в продължение на 3-4 минути и после изведнъж изчезвали яко дим", обясни Соколов.

 

Най-сензационно звучи

 

финалът на неговия разказ: "В 18 от случаите, които разследвах, летящите чинии са излъчили един-единствен много кратък и много мощен електромагнитен сигнал, чийто адресат е необикновеният космически обект SS433."





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astromarsianka
Категория: Други
Прочетен: 210560
Постинги: 64
Коментари: 41
Гласове: 56
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930