Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 18:49 - КУЧЕ, КОЕТО НЕ ЗНАЕ ДА ЛАЕ, САМО ВКАРВА ВЪЛКА В КОШАРАТА. БСП НАБУТА ГЕРБ НА БЯЛ КОН В ЕВРОПАРЛАМЕНТА
Автор: astromarsianka Категория: Политика   
Прочетен: 1916 Коментари: 1 Гласове:
1



 Куче, което не знае да лае, само вкарва вълка в кошарата, гласи българска поговорка. E, ПЕСът БСП направи точно това – вкара ГЕРБ на бял кон в европейската кошара. Бойко Борисов трябва да запали най-голямата свещ на станишевите хора, защото именно на тях дължи първото място на вчерашните избори. Станишевите хора отвратиха червения електорат до такава степен, че той им би шута и не гласува за тях. Категорично не вярвам в конспирациите, лансирани от някои анализатори: видите ли, никой нямало да пусне в европарламента депутати русофили, демек бесепари. С други думи, външни сили спънали БСП. Това е абсурд, бесепарите са си виновни сами за грандиозната катастрофа. Да, грандиозна катастрофа на евровота, а не разочароващ резултат, както каза лидерът на Столетницата. Впрочем, въпросният лидер опита да хвърли вината за собствения и на партията си позор върху АБВ и евролевицата, които били отмъкнали част от принадлежащия на БСП вот. ОчевАдно е, че елементарната математика му куца: ако събере процентите на Калфин и другите леви, няма да запуши огромната дупка, зейнала между резултатите на неговата партия и ГЕРБ.

Никой не е крив на Станишев, че състави, меко казано, странно правителство, в което крякат екзотични птици. Част от екзотичните птици са протежета на неговата другарка в живота, други пък са креатури на ДПС – партията, пред която той се е навел. Няма друг избор: трябва да се навежда и да слушка, понеже в противен случай Местан (т.е. Доган) ще му обърне гръб.  Някои министри пасват на кабинета колкото брошката пасва на кокошката. Те са супернекомпетентни в ресорите, за които отговарят. Е, как да очакваме от тях да вършат работа?!

Впрочем, досега правителството нито откри обещаните работни места, нито вдигна осезаемо пенсиите, нито... няма смисъл да изброявам. Фактите са известни. Хората не са глупави, не можеш да ги излъжеш с пухкав захарен памук - той бързо се топи в устата и от него нищо не остава...

Никой не е крив на Станишев, че предложи Пеевски за председател на ДАНС. Народът е казал: малко акъл да имаш, ама навреме да ти дойде. Язък му на Сергей за акъла! ДПС го хлъзна яко с Делян. Червеният електорат не прости този гаф.

Червеният електорат не прости и позицията на правителството във връзка с конфликта Русия-Украйна. Абе, Станишев, разбирам те: председател си на ПЕС, не върви да си контра на европейските санкции срещу Путин. Но трябваше да си дадеш сметка, че хората, които биха гласували за теб и партията ти, са русофили. Те никога не биха предпочели Брюксел пред Москва, „Одата на радостта” пред „Славься, Отечество наше свободное”. Understand?

Ако Сергей е достоен човек, ще подаде оставка. Смехотворно е обяснението, че не би направил това, за да не се радват политическите му опоненти. По-добре сам да се откаже от лидерския пост в БСП, отколкото да бъде изритан. А изритването неминуемо ще се случи. Рано или късно.     

Зорница Веселинова

 




Гласувай:
2



1. ok3223 - Брависимо ...
26.05.2014 19:21
Мноого добре си го казала. Гафовете на тава украинско евреиче наямат чет и брой. ДА се маха, докато е у време и навреме, за да прокопсат и БСП и българският народ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astromarsianka
Категория: Други
Прочетен: 210006
Постинги: 64
Коментари: 41
Гласове: 56
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031